doelgericht werken
aan vooruitgang

doelgericht werken
aan vooruitgang

Wij snappen dat er vertrouwen nodig is om staand te gaan trainen als benen niet stabiel voelen. Daarom hebben we een veilige omgeving gecreëerd met steun en houvast. En een programma met duidelijke kaders. Voor een gecontroleerde en blessurevrije work-out met resultaat. Zodat het lijf niet over- en onderbelast wordt, maar doelgericht gewerkt wordt aan vooruitgang. Het gaat erom wat er wél kan. Kom op, we gaan ervoor!

waarom Abel_pro?

Met de Abel_pro zetten wij ons in om de drempels voor mensen met sta- en loopproblemen weg te nemen. Dit doen we door het creëren van de juiste randvoorwaarden om te kunnen trainen op kracht en conditie en hiermee te faciliteren dat deze doelgroep meer beweegt. Dit met als doel om hen te stimuleren in hun zelfredzaamheid en zelfstandigheid. De Abel_pro is een multifunctioneel trainingsapparaat met trainingsschema’s, afgestemd op de doelgroep.

bekijk Abel_pro

waarom Abel_pro?

de voordelen:

Een veilige omgeving voor elke cliënt
Cliënten kunnen in een vroeg stadium in een veilige omgeving trainen. De steun- en instelmogelijkheden zorgen ervoor dat ze met vertrouwen hun fysieke grenzen opzoeken.

Compact apparaat: 5 oefeningen op 1 m2
De Abel_pro is multifunctioneel en combineert verschillende oefeningen in één apparaat, waardoor er minder trainingsapparaten nodig zijn.

Inzetbaar in de thuisomgeving
De Abel_pro kan probleemloos ingezet worden bij cliënten in de thuisomgeving. Hierdoor kunnen zij gemakkelijk op elke moment trainen en gaat fysieke opbouw sneller.

empowering movement ervaar de voordelen van Abel

gratis online
trainings-programma

Je kunt je gratis abonneren op ons aanbod trainingsprogramma’s. Je krijgt dan via een online portal toegang tot ons eerste inspirerende trainingsprogramma. Als revalidatiecentrum, fysiotherapiepraktijk, verpleeg- of verzorgingshuis kun jij dit programma vervolgens weer op maat aanbieden aan jouw cliënten. Het aanbod zal in de toekomst alleen nog maar verder groeien! Het abonnement is direct online af te sluiten en eenvoudig per maand opzegbaar.

Wil jij een abonnement afsluiten? Laat je gegevens achter, dan ontvang je van ons spoedig de benodigde informatie om aan de slag te kunnen.

aanmelden