Jan Verberkt

Met zijn vooruitziende blik is Jan gericht op de toekomst. Hij zorgt dat de innovatiekracht binnen Abel wordt opgewekt, gebundeld en gericht op de ontwikkeling en het vermarkten van de Abel_pro. Door zijn gunfactor vindt hij iedereen bereid tot het delen van kennis en ideeën. Zo werkt hij aan een netwerk van specialisten die helpen bij het realiseren en benutten van kansen voor Abel. Jan houdt met zijn enthousiasme en actieve energie het team, samenwerkingspartners en stakeholders in beweging. 

Jan begon zijn carrière als bewegingsagoog binnen Libra Revalidatie & Audiologie. Hij hield zich bezig met het aanbieden van sport- en bewegingsactiviteiten voor revalidanten. In die rol droeg hij bij aan de psychosociale, lichamelijke en emotionele ontwikkeling van revalidanten. Een dankbare rol, maar Jan heeft zelf ook beweging nodig. Stilstaan is niet een van zijn kwaliteiten. Hij ontwikkelde zich tot innovatiemanager en inmiddels beschikt Jan over veel kennis en ervaring op het gebied van strategisch management, innovatie & business development. 

‘Ik geloof in het denken in mogelijkheden en het faciliteren van mensen. Zo zorg ik ervoor dat iedereen op zijn eigen niveau zijn grenzen kan verleggen. Want we hebben allemaal bepaalde mogelijkheden en met voldoende vertrouwen kunnen de grenzen van deze mogelijkheden worden opgerekt.’

Nu zet Jan mensen én bedrijven in beweging. Deze – niet te stoppen – ondernemende innovator denkt in mogelijkheden en haalt veel voldoening uit het benutten van (commerciële) kansen. Hierbij denkt hij altijd na over het toekomstperspectief van het bedrijf. Met zijn visie is hij richtinggevend voor de keuzes die Abel als bedrijf maakt. Hij zorgt ervoor dat kansen worden benut, grenzen worden verlegd, ambities waar worden gemaakt en doelen worden bereikt.