Abel_pro

Doelgericht en functioneel trainen is maatwerk. Een persoonlijk programma levert het beste resultaat. Maar als je dat programma hebt en écht voortgang wilt boeken, is belangrijk dat je het vertrouwen hebt om je grenzen te verleggen. Onze Abel_Pro maakt dat mogelijk. Veilig en efficiënt.

Abel_pro is een uniek trainingsapparaat waarmee mensen met sta- en loopproblemen veilig, verantwoord en doelgericht kunnen trainen op kracht en conditie. We snappen dat er vertrouwen nodig is om staand te trainen als benen niet stabiel voelen. Daarom biedt de Abel_Pro steun en houvast. Er kunnen vijf verschillende oefeningen worden uitgevoerd. De oefeningen zijn gericht op het verbeteren van de balans en het versterken van de spierkracht in de benen. De oefeningen zijn:

1. Sit-to-stand
2. Squat
3. Deadlift
4. Barbell rotation
5. Step-up

De gebruiker start met een instructie, maar kan daarna zelfstandig de vijf oefeningen uitvoeren. De intensiteit van de training is aan te passen waardoor gebruikers op hun eigen tempo grenzen verleggen en vertrouwen winnen in hun eigen kunnen. Om het maximale uit de mogelijkheden van de Abel_Pro te halen bieden wij de mogelijkheid om gebruik te maken van een online trainingsprogramma van 12 weken. Meer weten? Kijk op www.we-are-abel.com/abel_pro.